Tootearvustus: teolimakreem - mis see veel on?!

detsember 03, 2015

Mul on hea meel, et saan taas jätkata Korea kosmeetika lainelt ning tänases postituses jätkub avastamisruumi küll ja veel. Korea kosmeetika suureks eeliseks ongi see, et nende tooted erinevad täielikult Euroopa turust ning täiesti uudseid tooteid on Korea toodete seest võimalik väga kergelt leida ;)

Nagu te näete siis sel korral keskendume eelkõige näohooldusele. Räägin teile põnevast teolimast valmistatud näokreemist ning rohelise teega rikastatud näopesukäsnast.

1) Mizon All in one snail repair näokreem
Esmapilgul võib kõlada see tõepoolest kummalise ja eemaletõukavana, et miks peaks oma nahale määrima teolimast valmistatud kreemi, kuid oma katsetuste põhjal võin väita, et need limateod on olnud küll ühed väga tublid ja tänuväärsed teokesed.
Kreem on mugavas 35ml tuubis mis teeb väga mugavaks selle käekotti või meigikotti mahutamise. Kreemipurgid on küll toredad, aga kahjuks võtavad need kolepalju ruumi, tuubiga on aga hea lihtne, kui tühjemaks saab, tuleb õhk välja pigistada ning kohe kotis ruumi rohkem! :)
Näokreemil on neutraalne lõhn ning koostise poolest on see suhteliselt vedel ning meenutab mõnda väga niisutavat ja vesist näokreemi.
Kuna kreem on juba ise vesiese koostisega ning seeläbi niisutav, siis on jällegi hea omadus see, et kreem pole nahale liiga rammus ja toitev. Pigem väga kerge ning seetõttu sobib see kasutamiseks nii hommikul, lõunal, õhtul, meigi alla ja meigi peale (olgu viimane oli nali! ärge ikka jumestuse peale kreemi määrige :D).
Kreemi üks kiidetuimaid omadusi kodulehekülje kommentaarides on armide- ning kortsuvastane toime. Tuleb tunnistada, et vistrikutest tekkinud kahjustusi aitab see kreem küll kiiremini parandada, kuid kortsuvastast toimet kommenteerida kahjuks ei oska.
Kasutamise tulemuseks on pehme ning niisutatud nahk.  Näonahk muutub hetkega palju siledamaks ning kreem imendub kõigest mõnekümne sekundiga, mis teeb kasutamise väga mugavaks ning tulemus jääb mõnus ning nahk ei jää kleepuma ega liiga rasvaseks.

Mizon All in one snail repair näokreem on saadaval http://meon.ee/ hinnaga 9.90 eur.
Hindeks 9/10


2) Natural Konjac Konnyaku rohelise tee ekstraktiga näopuhastusšvamm
Näopuhastusšvammikesed kuuluvad minu igapäevasesse näohooldusesse, kuid enamast "lapikul" kujul, selliseid pallikesi veel proovida pole saanud ning eriti põnevaks teeb selle švammi puhul asjaolu, et sellesse on lisatud rohelise tee ekstrakt. Ekstrakt peaks aitama poore sügavuti puhastada ning nahka rahustada.
Esmapilgul on see lihtsalt üks tugev pallike ning oma välimuse poolest meenutab miskipärast pimsskivi, šamm on väga poorne ning täis pisikesi augukesi, mis veega kokkupuutel selle endasse imavad ja seeläbi švammi pehmeks stressipallikeseks muudavad (hihiih ma võikski seda pallikest voolava vee alla mudama jääda, sest see on nii mõnusalt elastne ja lausa kutsub mudima, kuigi tegelikkuses väga karmilt šammi kohelda ei tohiks).
Mina pesen igal õhtul nägu spetsiaalse näoseebiga ning selle eemaldamisega on see vahva roheline tegelane väga hästi hakkama saanud. Toote parimaks omaduseks on aga see, kui mõnusalt ja pehmelt see näonahaga ringi käib. See tunne on lihtsalt kirjeldamatult hea. See lausa liugleb mööda nahka, kuid samas imab endasse ka mahapestava vahendi ning seetõttu läheb meigieemaldus väga kiirelt, naha jaoks on see väga masseeriv ja lõõgastav protseduur. Lisaks on kerge vaevaga eemaldatud mustus ja meigijäägid.
Švammi külge on lisatud spetsiaalne nöörike, mille abil tuleks švamm peale kasutamist kuivama riputada. Eriti palju seda väänata ei tohiks, mina olen selle kergelt käte vahel kuivemaks tupsutanud.
Vastu peab see kindlasti üle kuu aja, kuid selle aja jooksul tuleks käsna hoolikalt pesta, et tagada selle töökindlus.
Väga vahva toode - minu proovitutest meigikäsnadest senini parim! :)

Natural Konjac Konnyaku rohelise tee ekstraktiga näopuhastusšvamm on saadaval http://meon.ee/ hinnaga 2.20 eur
Hindeks 10/10

Ilusat õhtupoolikut!
PS! kell 20.30 hakkab TV3-st "Üksinda kodus", nr 1 jõulumeeleolu tekitaja igal aastal :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments