Tootearvustus: Talvine niisutuspomm Holika Holika kosmeetikalt

detsember 10, 2015

Taas saan teile rääkida Korea kosmeetikast, kuid sel korral piirdun vaid Holika Holika toodetega, mille seast kõige niisutavamad sõbrakesed täna teieni toon. Mul on siiralt hea meel, et tänasesse postitusse jõuab minu uus lemmik jumestustoode ning öine näomask, mida sõbrannale, emale, õele või vanaemale jõulukingituseks julgen soovitada.


1) Holika Holika jumestav BB-kreem Aqua Petit
Mis tootega on tegu?
Petit BB - on multifunktsionaalsete BB-kreemide sari Holika Holika brändilt. Tooted mitte ainult ei hoolitse Teie naha eest, peites Teie nahapuudusi, vaid ka võitleb ka nende puuduste tekkega. Lisaks, kõik selle sarja BB-kreemid sisaldavad usaldusväärset kaitset päikesekiirguse eest. Sari koosneb 5 erinevast BB-kreemist eri nahatüüpidele ja -probleemidele, mis võimaldab valida just endale sobiliku toote. Samuti, antud tooted ei ummista poore ja ei jäta näomaski efekti Teie nahale, vaid võimaldab nahal hingata.
Aqua Fresh Petit BB Cream sobib ideaalselt kombineeritud nahale, kuid sobib hästi ka teistele nahatüüpidele. Selle BB-kreemi koostisesse kuulub rohelise tee ja krüsanteemi ekstrakt ning lavendliõli, mis rahustavad nahka ning põletikke. Joojobiõli ja lootose ekstrakt suurendavad naha kaitsefunktsioone ning kiirendavad naharakkude uuenemist. E viitamiin suurendab naha elastsust.

Tuleb tunnistada, et see kreem võitis minu südame hetkest, mil see minu näonahaga esimest korda kokku puutus. Tegemist on lihtsalt imetlusväärse BB-kreemiga. 
Kui keegi mainib mulle BB-kreemi tuleb mulle silme ette kerge koostisega kreem, mis enamasti sobib vaid suviseks kasutamiseks, sest eriti tugevat katvust neil pole. Selle kreemiga on aga täiesti teised lood.
Oma koostiselt on see juba tunduvalt paksem ning vaata et mitte paksem kui mõni tavaline jumestuskreem. Tundub nagu kreemi sisse oleks tõepoolest hulganisti niisutavaid õlisid lisatud, sest tekstuurilt on see selline "rammusam"
Tahkem koostis teeb natukene tülikamaks pealekandmise, tuleb olla ettevaatlik, et kreemi liiga palju ei saaks, kuid samas tuleb hoolikalt kreem ka laiali hajutada. Hajutamisega saavad hästi hakkama nii meigitupsukesed, pintslid kui ka näpud. 
Kreemi võlu seisneb selle suurepärases katvuses ning ma usun, et see ongi tingitud tihedast-tihedast koostisest, mis aga ei ole nii tihe, et nahal hingata ei laseks! Seega ei pea muretsema ka selle pärast, et toode lisavistrikke tekitaks, ei seda ei juhtu!
Kiiduväärt on ka BB-kreemi püsivus, mis ulatub 6-8 tunnini, kusjuures selle aja jooksul püsib nahk väga elastne, niisutatud ja hoolitsetud. 
Nahal jääb kreem kergelt matt ning üliloomulik. Kreem katab iluvead ning jääb nahal ühtlane. Nagu ma aru sain, siis toonide suhtes valikut pole, kuid see universaalne toon sobib jumekamale nahatüübile talviseks/kevadiseks/sügiseseks kasutamiseks. Suvel võib see natukene hele jääda ning samas liiga tume neile, kellel on väga hele nahk. 
Mina soovitaksin rammusama koostise tõttu BB-kreemi neile, kellel on normaalne või kuivem nahk. rasuse nahatüübi jaoks võib see liigne koormus olla. Kuna sarjal on aga lausa 5 erinevat variante kreeme, siis usun, et ka need, kelle nahatüübile kirjelduse põhjal toode ei tundu sobivat, siis sobib ka neile kas sära andev, puhastav või hoopiski veel suurema niisutusega BB-kreem.
Minu süda tuksub küll kiiremini ning soojad soojad soovitused, samuti on ka toote hind üliodav kogu selle hea kohta, mida toode endasse mahutab.

Holika Holika jumestav BB-kreem Aqua Petit on saadaval https://www.holikaholika.ee/ hinnaga 6.95 eur.
Hindeks 10/10

2) Holika Holika Blueberry Juicy näomask
Mis tootega on tegu?
Mask sisaldab mustika ekstrakti, mis muudab naha elavamaks ning elujõulisemaks jättes selle värske ja noorena. Mustikas aitab kontrollida rasunääret ja ennetab akne teket muutes naha palju tervemaks.

Siinkohal tuleb aga süda kõvaks teha ning öelda, et see toode mulle muljet ei avaldanud. Olen ka varem proovinud Koreast pärit taolisi maske, kuid tundub, et need pole lihtsalt mulle, sest ka eelmise korra kogemus polnud just kõige parem.
Tegemist on riidest maskiga, mis on läbi immutatud maskivedelikuga. Mask on paki sisse kokku volditud ning see tuleb ettevaatlikult lahti voltida ning näole asetada. Olemas on spetsiaalsed augud silmadele, ninale ning suule. Siinkohal tuleb ka esimene probleem. Vahe minu nina ja ülahuule vahel on liiga suur ning seetõttu olid maskiservad mul pooleldi ülahuulel ning kuna vedelik, millega marli moodi mask läbi oli immutatud polnud just parima maitsega, siis 15-20 minutit sellega vastu ei pidanud. Soovituslik on see aeg võtta lihtsalt lõõgastumiseks ning pikali olemiseks, sest püsti seistes võib mask näol kergelt libisema hakata
Lõhna poolest see mulle mustikat eriti ei meenutanud, pigem oli tunda sellist tugevat ja spetsiifilist "mustika moodi" lõhna.
Kui riidest mask on näolt eemaldatud tuleks nägu ka sooja veega üle loputada ning õrnalt kuivaks tupsutada. Peale kasutamist oli nahk küll pehmem ja puhtam kuid mina oleksin oodanud ka seda, et mask kasvõi natukenegi nahka niisutaks. Kuna aga mask on mõeldud neile, kellel on probleeme liigse rasu ning aknega, siis on see jällegi täiesti mõistetav, et mask nahale pigem kuivatavana mõjus.
Pole lihtsalt minu tassikene teed, mis seal ikka, kuid ootan väga nende arvamust, kellel on rasune nahk ning on maski proovinud, kas siis on tulemus hoopiski selline, mis teeb nii mõnelegi teisele maskile silmad ette? :)

Holika Holika Blueberry Juicy näomask on saadaval https://www.holikaholika.ee/ hinnaga 1,95 eur.
Hindeks 4/10

3) Holika Holika Honey öine näomask
Mis tootega on tegu?
Holika Holika Honey Sleeping Pack öised maskid sisaldavad 20% naturaalset Manuka mett. See mesi pärineb Uus-Meremaalt ning omab palju raviomadusi - see on tõeline nooruse ja tervise eliksiir. Manuka mesi on võimas antioksüdant, mis suurendab naha immuunsust ning selle vastupanuvõimet mikroobidele ja teistele negatiivsetele keskkonnamõjudele. Lisaks sellele ravib aknet, ärritust ning valgendab pigmendilaike. Manuka mesi - intensiivselt niisutab nahka ning väldib naha koorumist, muutes naha sametisemaks ja pehmemaks.
Öine näomask Honey Sleeping Pack Canola sisaldab endas lisaks Manuka meele ka rohkesti rapsi taimeekstrakti, mis on täidetud A ja E vitamiinidega. Mask toidab intensiivselt nahka vitamiinidega ning parandab naha tekstuuri ja jumet.

Nii nii lahe toode! Öine näomask, midagi sellist pole varem proovida saanu ning seetõttu oli minu põnevas küll viimse piirini aetud. Maski kasutamine käib nii, et seda tuleb eelnevalt puhastatud näole kanda enne magama minekut ning oodata, et see naha sisse tõmbuks. Seejärel naudi magusat und ning hommikul ärgates pese mask maha.
Kui ma ei teaks, et tegu on näomaskiga siis arvaksin, et tegu on niisutava ja rammusa näokreemiga. Koostis on sellel suhteliselt paksuvõitu ning näonahal võib esialgu veidikene kleepuma jääda, seega, nagu juba mainitud on enne magama jäämist mõistlik oodata kuni mask imendunud on.
Minul läheb näiteks nägu kergelt kuumaks, kui maski peale kannan, aga sügelustunnet ega punetust õnneks tekkinud ei ole.
Lõhna poolest on see suhteliselt neutraalne ning ma olen üsnagi kindel, et kellegi magamist see kerge lõhnake küll segama ei tohiks hakata.
Hommikuks on aga mask täielikult naha sisse imendunud ning võib isegi juhtuda nii, et hommikul ununeb maski maha lõputamine, sest sellist tunnet, nagu mask peal oleks pole
Maha pestes läheb nahk siiski pehmemaks ning soe vesi meelitab maskiosakesed nahast välja ning tulemus... uhh nii nii beebipehmed põsed ja elastne nahk!!! Nii nii mõnus siidisus ning pehmus, pehmus, pehmus! Lausa kahetusväärne on sellele õrnale ja puhtale nahakesele päevast jumestust peale kanda.
Tulemus on ootamist väärt, seega 8 tunni jooksul võib tõelisi imesid juhtuda küll, eriti kui käimas on võitlus naha kuivusega.

Holika Holika Honey öine näomask https://www.holikaholika.ee/ hinnaga 12.95 eur.
Hindeks 10/10


Holika Holika tooted on endale leidnud kindla koha aasta lõpus ilmuvas ilutoodete soovitustes. Mina ootan väga selle postituse koostamist, et tuletada teile kui ka endale meelde, millised tooted sel aastal minu lemmikuteks osutusid :)
Holika Holika toodetest kuuleta aga peagi veel!

Mõnusat õhtupoolikut!
Eliise

You Might Also Like

0 comments