Tootearvustus: ei ühtegi ripsmetušijääki Diamond Lashes meigieemaldajaga

detsember 25, 2015

Loodan, et teie jõuluaeg möödus kaunilt ning kogu trall ja söömine jätkub veel mitmeid päevi... Mina olen küll selle aasta jõuludega senimaani väga rahul olnud, hoolimata sellest, et lumekiht olematu on, aga eilne päike oli siiski kordades parem, kui tänane vihm! :)

Täna tasuks kõikidel ripsmepikenduste kandjatel kõrvu kikitada, sest räägin teile tootest, mis tegelikult on mõeldud spetsiaalselt teile! Kuna minul aga ripsmepikendused puuduvad, siis vaatan toodet kui tavalist meigieemaldajat, kuid nii palju nagu olen uhkete ripsmetega preilidelt kuulnud, siis ripsmepikendusi omades tuleb silmameigi eemaldamisel väga hoolas olla, et ei rikuks liimi ning ei nühiks liiga palju ripsmepiiri, sest vastasel juhul võib uus hoolduse aeg üsna lähedal olla.. 
Räägin teile http://www.seebeautyeverywhere.com/ veebilehel pakutavast Diamond Lashes meigieemaldusvahust.
Diamond Lashes Gentle Clasing Foam (50 ml)
Mis tootega on tegu?
Puhastusvaht, mis on loodud ripsmete, silmalaugude ja silma ümbruse igapäevaseks hoolduseks. Ripsmed kaitsevad silma tolmu, mustuse, meigi ja surnud naharakkude eest- ripsmepikendused aga korjavad palju rohkem mustust kui loomulikud ripsmed. Seetõttu on oluline jälgida igapäevaselt silmahügieeni, et vältida silmade ärritust, erinevate bakterite sattumist silma ja silmahaigusi, mis paljudel juhtudel tekivadki puuduliku hügieeni tõttu. Unikaalne vaht on piisavalt õrn ripsmepikendustele, kuid samas pikendab ripsmete püsivust eemaldades üleliigse õli ripsmetelt, mis rikub liimikinnitusi. Sobilik ka loomulikele ripsmetele meigi eemaldamiseks ja igapäevaseks hoolduseks. Ei kuivata õrna silmaümbrusnahka, ei ärrita silmi ja hooldab täiuslikult ripsmeid ja ripsmepikendusi. Jätab naha värskeks, puhtaks ja niisutatuks. Sobilik kõikidele nahatüüpidele. Pakendatud mugavassepumppudelisse, mida saab isegi lennukisse käsipagasisse kaasa võtta!

Enne kui hakkan toodet teile viimsete detailideni välja selgitama, siis soovitan läbi lugeda tootekirjelduse ka neil, kes sellest sujuvalt üle libistasid, sest selles pole grammigi reklaaminippe vaid tõesti tegu ongi ülimalt õrna, kuid suure jõuga meigieemaldajaga, mis saab hakkama isegi veekindla meigiga!
Kui alustada toote lõhnast, siis koostisainete nimekirjas ma aaloe verat ei märganud, kuid minu arvates on tootel just täpselt aaloe vera õrn lõhn, mis on neutraalne ja kergelt magus ning jääb peale kasutust ka nahale püsima.
Meigieemaldaja on pumbaga pakendis ning pudelit loksutades on see täiesti vedel. Tavaliselt olen vati peale pumbanud umbes ühe pumbatäie, mille abil saavad edukalt puhastatud mõlemad silmad. Tugevama meigi korral kulub ilmselt ka rohkem toodet, kuid igapäevase meigi eemaldamiseks on see kogus piisav.
Vatile sattudes muutub vedelik aga vahuks, mis on silmade vastu eriti õrn. Tavaliselt on ikka nii, et mingil määral ärritavad isegi need kõige õrnemad meigieemaldajad (nt L'Oreali tundlike silmade oma ajab ikka minu silmad kergelt vesistama ja natukene punaseks) selle meigieemaldajaga on aga sootuks teised lood. Vaht on siidjas ja pehme ning vatiga koos meelitavad nad ripsmete küljest lahti isegi veekindla tuši ning ripsmepiiril oleva veekindla geellaineri ning just sellisest võimsusest ma kõige rohkem vaimustatud olengi!
Jah ka see on tõsi, et vaht silmaümbrust ei kuivata, silmaümbrus jääb tegelikult täpselt selliseks nagu ta oli enne kasutamist, võib-olla ehk veidike kleepuvamaks. Keda see kerge kleepuvus häirib võib veega meigieemaldaja jäägid maha pesta, kuid mind isiklikult see segama pole hakanud. Silmaümbrused on piinlikult puhtad, meeldiva lõhnaga ning värsked. 
Meigieemaldajat võib kasutada ka jumestuse eemaldamiseks, kuid mina seda teha ei ole raatsinud.

Diamond Lashes Gentle Clasing Foam on saadaval http://www.seebeautyeverywhere.com/ hinnaga 20.00 eur
Hindeks 10/10


Nautige jätkuvaid vabu päevi!
Eliise

You Might Also Like

3 comments

  1. Tead sa kas seda müüakse enam või mitte? Ühe korra jaanuaris tellisin seda ja nüüd tahaks uuesti, aga link ei tule lahti :/

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hmm.. väga kummaline lugu... Katsetasin isegi ning minu blogis olev link enam tõepoolest ei tööta. Pääsesin küll kodulehele ligi, kuid leidsin toote, millel on küll sarnane kirjeldus, aga pilti pole juures (see toode, mida Sina otsid peaks olema ju 50ml, aga kirjelduses on sellel tundmatul tootel 100ml seega need ei pruugi samad olla?) http://www.seebeautyeverywhere.com/#!product/prd2/4502481661/gleansing-foam
      Ma arvan, et kõige lihtsam oleks nendega kas e-maili või Facebooki kaudu ühendust võtta https://www.facebook.com/SeeBeauty/ :)

      Kustuta
  2. Oki, uurin järele nende käest! Tänud :)

    VastaKustuta