Tootearvustus: hulganisti niisutust Artistry uue sarja abil!

oktoober 22, 2015

Täna saate taaskord ülevaate Artistry toodetest, mille sarja nimetus annab juba hea vihje selle kohta, milline on toodete toime. Tegemist on uue Artistry Hydra-V sarjaga ning nüüd saite juba päris hea vihje, et tegu on äärmiselt niisutava tootesarjaga.


Üllatuse rikkumiseks alustan kohe oma lemmikust  - näokreemist.

1) Artistry Hydra-V toitev niisutav näokreem
Mis tootega on tegu? 
Luksuslikult rikkalik, ent värskendavalt kergekaaluline ARTISTRY HYDRA-V toitev niisutav kreem on ideaalne abi stressis, januse naha puhul. Normaalsele ja kuivale nahale täiuslikult sobiv ARTISTRY HYDRA-V toitev niisutav kreem imendub kiiresti, tõstab naha veesisaldust ning toimib seejärel naha sügava niisutuse ja veega varustatuse tagamiseks kogu päeva. Kerge, ent rikkaliku iseloomuga ARTISTRY HYDRA-V toitev niisutav kreem sobib ka kõigile nahatüüpidele öökreemiks.
  • Momentaalne imendumine, momentaalne toime. Kergekaaluline ARTISTRY HYDRA-V toitev niisutav kreem imendub kiiresti jatõstab naha veesisaldust kohe 197% võrra.
  • Kestev niisutav toime. Toime jääb püsima tervelt 24 tunniks, mis tähendab, et nahk tunneb end hästi nii päeval kui öösel. ARTISTRY HYDRA-V toitev niisutav kreem muudab naha kogu päevaks siidjalt pehmeks ja niisutatuks.
  • Rahustav ja leevendav. ARTISTRY HYDRA-V toitev niisutav kreem niisutab nahka sügavuti ning on seeläbi rahustava, leevendava ja kosutava toimega.
  • Ideaalne janusele, stressis või kuivale nahale. ARTISTRY HYDRA-V toitev niisutav kreem aitab nahale leevendust pakkuda ja päästab naha kuivusest.
  • Ulatuslikult testitud.ARTISTRY HYDRA-V toitev niisutav kreem on läbinud allergia- ja dermatoloogilised testid.
  • Ei põhjusta komedoonide teket.Poore ei ummistata ning nahk saab hingata.
Tegu on tõesti ühe väga mõnusa ja eelkõige niisutava kreemiga. Suurimaks plussiks on see, et see sobib väga hästi päevakreemiks ning ka öökreemiks, mis on kokkuvõttes ruumi- ning rahakotisõbralikum. Mina alustan oma igapäevast meigirutiini just selle kreemiga ning kasutan seda nn "meigi aluskreemina", sest see aitab päris hästi mineraalsel puudril peal püsida. Vajadusel olen seda paar korda kasutanud ka enne magama minekut, kuid tegelikult on hommikune niisutus piisav, et hoida nahk elastse ja toidetuna 24 tundi.
Kreemi koostis on üpriski vesine ning näoga kokkupuutel sulandub kreem mööda nahka laiali ning imendub seejärel minuti jooksul, mis on tõesti väga-väga kiire aeg. Tootel on ka meeldiv, värskendav neutraalne lõhn, mis ei tohiks küll ühelegi kasutajale vastumeelt olla. Kreemipurgi disain on samuti väga uhke ning hinnaline. Domineerivaks tooniks on sinine, mis pole suureks üllatuseks niisutava toote puhul, minu arvates on kõik niisutavad tooted alati siniste toonidega kujutatud :D
Peale kasutamist on nahk mitmeid kordi pehmem ning ülimalt niisutatud. Lisaks on kreem nii kerge, et ei ummista poore, nii nagu oli lubatud ka tootekirjelduses. Heaks omaduseks on ka see, et kreemiga on kaasas pisike aplikaator, mille abil kreemi nahale kanda ning vältida näppudega bakterite sattumist purgikesse.
Elastsus, niisutatud ja ülim kergus on sõnad, millega seda kreemi iseloomustada!
Minu uus lemmik ning seetõttu ei leidnud ma selles tootes mitte ühtegi negatiivset külge, ainus mille kallal võib nuriseda on suhteliselt krõbe hind, kuid tegu on tõepoolest kvaliteetse näokreemiga. 

Artistry Hydra-V toitev niisutav näokreem on saadaval Amway esindajatelt https://www.amway-estonia.com/ hinnaga 45.00 eur.
Hindeks 10/10

2) Artistry Hydra-V geelkreem silmadele
Mis tootega on tegu?
ARTISTRY HYDRA-V värskendav geelkreem silmadele on intensiivselt niisutav, mitterasvane geelkreem, mis värskendab ja niisutab silmaümbruse nahka ning on momentaalse ja kauakestva toimega. Geelkreem on kerge ja siidine, mistõttu see imendub kiiresti ja suudab nahka niisutada kiiresti ja tõhusalt. Kõigile nahatüüpidele sobivat ARTISTRY HYDRA-V värskendavat geelkreemi silmadele võib vastavalt vajadusele kasutada mitu korda päevas – nii saad naha veesisaldust suurendada igal pool ja iga kell.

  • Tõstab hetkega naha veesisaldust ja parandab välimust. Vaid ühekordne kasutamine suurendab naha veesisaldust 67% võrra.
  • Märkad ARTISTRY HYDRA-V värskendava silmadele suunatud geelkreemi esmakordse kasutamise järel, et sinu silmade ümbrus on ergum ja silmad näevad välja värsked.
  • Pidev veega varustamine. Toime kestab tervelt 24 tundi, mille vältel näed ja tunned, et sinu nahk on elastne ja sile. Kui vajad päeva jooksul täiendavat niisutust, võib ARTISTRY HYDRA-V niisutavat geelkreemi silmadele uuesti kasutada. Kreemi võib kanda isegi jumestatud näole.
  • Vähendab ebamugavustunnet ja muudab näo kaunimaks. ARTISTRY HYDRA-V värskendav geelkreem silmadele leevendab kuiva naha põhjustatavat ebamugavustunnet ja aitab vähendada silmade paistetust ja tumedaid varjusid silmade all. Nii on kreemil tundlikule nahapiirkonnale leevendav toime ning see muudab naha terveks, elastseks ja elujõuliseks.
  • Ulatuslikult testitud. ARTISTRY HYDRA-V värskendav geelkreem silmadele on läbinud allergia-, dermatoloogilised ja oftalmoloogilised testid.
  • Universaalne ja ohutu ARTISTRY HYDRA-V värskendav geelkreem silmadele sobib kõigile nahatüüpidele, sealhulgas õrnale nahale, ja on ohutu isegi kontaktläätsede kandjatele.
Minu silmaalused on juba "looduse poolt" tavapärasest tumedamad ning põhjuseks on öeldud, et see kõik on tingitud vähesest veejoomisest. Jah, tunnistan, vedelikku tarebin ma päevas tõesti tavapärasest vähem, sest ma ei tunne selleks vajadust ning niisama vett sisse lahmida ma endale ka ei suuda mistõttu tulebki appi võtta silmaümbruskreemid, mille kasutamisel olen ma samuti väga laisk (häbi-häbi).
See silmaümbruskreem ei vaja õnneks igapäevast kasutamist kuna see on väga väga niisutavate omadustega. Minu silmaalused püsisid pehmed ja "kohevad" ligikaudu 2-3 päeva, seega kasutan seda toodet nädalas paaril, kolmel korral vastavalt vajadusele.  
Silmaümbruskreemil on pisike piklik aplikaator, nii nagu suuremal osal silmaümbruskreemidel ikka. Lõhna poolest ei jää see sugugi toitvale kreemile alla ning lõhnab meeldivalt, kuid samas ka üsnagi neutraalselt. 
Mulle meeldib see, et selle kreemi puhul on mõeldud läätsekandjatele. Kreem on väga õrna lõhnaga ning seetõttu ei aja see silmi vett jooksma ning kui kreemi peaks sattuma silma välis- või sisenurka, siis pole samuti väga hullu, sest silmi ärritab see minimaalselt.
Tumedate silmaalustega see otseselt ei võitle, kuid nagu enne mainisin, siis suudab see silmaaluseid kohevamaks ehk teisisõnu elavamaks muuta. Pooleldi geelja koostise tõttu on seda mugav peale kanda ning kerge laiali hõõruda ning kerguse tõttu imendub see välkkiirusel silmalaugudesse aidates neid niisutada. Väga mõnusaks omaduseks on ka see, et seda võib kanda juba eelnevalt meigitud nahale ja ka läbi meigi tungib see väga kiiresti ning imendub täpselt nii nagu eelnevalt meikimata nahal. 

Artistry Hydra-V geelkreem silmadele on saadaval Amway esindajatelt https://www.amway-estonia.com/ hinnaga 45.00 eur.
Hindeks 8/10


3) Artistry Hydra-V värskendav vahuks muutuv puhastusgeel
Mis tootega on tegu?
Värskendav vahuks muutuv puhastusgeel puhastab nahka põhjalikult, eemaldades tõhusalt üleliigse rasu, jumestuse jäägid ja mustuse. Samal ajal aitab õrnatoimeline seebivaba koostis luua rikkaliku, rahustava toimega vahu, mis on kiiresti ja kergesti maha loputatav ning jätab niiskuse naha sisse. Tulemuseks on õrnalt – ent tõhusalt – puhastatud nahk, mis on oluliseks esimeseks sammuks pehme, sileda, elastse naha ja värske, elujõuliselt terve välimuse suunas.
  • Valmistab naha optimaalselt ette ARTISTRY HYDRA-V niisutavate komponentide vastu võtmiseks – nahk on puhas, ent ei tundu liiga kuiv.
  • Värskendab ja rahustab. Annab nahale värske ja mugava tunde.
  • Sobib kõigile nahatüüpidele, sealhulgas tundlikule nahale, ja varustab kõige kuivemaid nahapiirkondi täiendavate niisutava toimega ainetega.
  • Ulatuslikult testitud.Värskendava toimega vahuks muutuv puhastusgeel on läbinud allergia- ja dermatoloogilised testid.
Vahutav geel on see tõesti, sest esmapilgul tundub see tavalise näopesugeelina, kuid veega kokkupuutel hakkab see ka kergelt vahutama. Minu arvates on see aga Hydra-V proovitud sarja toodetest üks ainukesi, mis kuidagi moodi niisutavate omadustega silma ei paista.
See küll aitab eemaldada meigi, viimse kui grammini, sest peale geeliga pesemist pole meigieemaldajat näonahal kohe kindlasti mitte vaja. Silmameik on muidugi omaette ooper, ripsmetušši ja lainerit see täielikult eemaldada ei suuda, kuid see on näopesuvahendi kohta normaalne,
Peale pesemist on näonahk värske ja puhas, kuid mitte niisutatud, nagu lubas toode ise. Peale geeliga pesemist on mul tavaliselt alati tahtmine nahka ka lisaks kreemitada. Tundub, et minu normaalse nahatüübi jaoks see piisavalt niisutav olla ei suuda ning seetõttu ei parane peale pesemist ka naha elastsus ning siiski kuivi piirkondi toitainetega ei varusta.
Kõigist neljast on näopesugeelil ka kõige tugevamini tuntavam lõhn, kuid jällegi ei ole see nii intensiivne, et hakkaks kedagi häirima (nii ma vähemalt arvan ja loodan).

Artistry Hydra-V värskendav vahuks muutuv puhastusgeel on saadaval Amway esindajatelt https://www.amway-estonia.com/ hinnaga 23.00 eur.
Hindeks 7/10


4) Artistry Hydra-V värskendav toonik
Mis tootega on tegu?
Kõigile nahatüüpidele (sealhulgas tundlikule nahale) sobiv ARTISTRY HYDRA-V värskendav toonik on värskendava toimega alkoholivaba toonik, mis eemaldab viimased mustuse ja jumestustoodete jäägid samal ajal nahka töödeldes ja pehmendades ning valmistab naha ette kõigi HYDRA-V kollektsiooni toodete kasutegurite ja niisutava toime vastuvõtmiseks.
  • Kiiresti imenduv, muudab naha värskeks ja siledaks ja valmistab naha ideaalselt ette sinu nahahooldusrežiimi järgmise etapi jaoks.
  • Naha veesisaldus suureneb hetkega. Naha veesisaldus suureneb hetkega 211% võrra.
  • Annab nahale parema välimise ja tunde. Muudab naha siledaks, siidjaks ja elastseks ning annab nahale läbikumava ja särava välimuse. 
  • Ei põhjusta komedoonide teket. See tähendab, et toonik ei ummista poore ja ei takista naha hingamist.
  • Ulatuslikult testitud.Värskendav toonik on läbinud allergia- ja dermatoloogilised testid.
Jätkata saame aga postiivsema noodiga, sest see toonik on samuti mulle sügavale südamesse ning naharakkudesse pugenud. Toonik on alkoholivaba ning see on toote puhul üks suurimad plusse, see tähendab seda, et see ei muuda näonahka kuivaiks ega ole vistrikutel valulik. 
Toode aitab sulgeda poore neid samal ajal niisutades ning samuti eemaldab see nahal viimsegi mustuse, näiteks saab tooniku abil eemaldada ka silmameiki.
Nagu ma juba mainisin, siis aitab see nahka õrnalt niisutada, muidugi ei anna tulemust võrrelda kreemiga ning 211% võrra see minu arvates ka nahka ei niisuta, kuid samas ei teki peale tooniku kasutamist vajadust nahka kreemiga turgutada.
Toonik jätab naha siidpehmeks ning imehästi lõhnavaks ning peamine on see, et see ei jäta nahale kleepuvat kihti, mida mõned toonikud siiski teha "armastavad".
Ning ärge laske ennast pakendil eksitada, mina arvasin algul, et tegu on "kahekihilise" meigieemaldajaga, kus ülemine kiht on õline ning alumine kiht muude oimeainetega. Tegelikult on see lihtsalt pudeli disain ning kui meeleheitlikult pudelit lokustanud olin, sain aru, kui blond ma tegelikult hinges olla võin.. oh mind... :D

Artistry Hydra-V värskendav toonik on saadaval Amway esindajatelt https://www.amway-estonia.com/ hinnaga 23.00 eur.
Hindeks 9/10

Loodan, et sellest suurest niisutavast "veepommist" sai nii mõnigi abi :)
Suur aitäh Amway-Eestile!
Mina lükkan aga purika põske, sest tänane tarkusehambaeemaldus polnud just päeva "parim" osa... :(
Eliise

You Might Also Like

0 comments