Tootearvustus: roosakad huuled, ülipuhas ning siidpehme nahk Joik'ilt

veebruar 23, 2015

See oli juba päris ammu, kui sain kätte pakikese Joik'ilt, mis sisaldas endas palju armsaid minitooteid, alustades seepidest ning lõpetades huulepalsamiga.
Seekordse paki üle oli mul eriti hea meel, sest kõik tooted olid nii nii armsasti ära pakitud, et lausa kahju oli neid lipsukesi lahti sõlmata. Samuti plusspunktid väga armsatele tootekirjeldustele :)


1) Kooriv kreem näole puuviljahapete ja looduslike mikroosakestega
Mis tootega on tegu?
Kreemi baasil mikrolihviva efektiga näokoorija eemaldab surnud naharakud, ühtlustab nahka ja paneb selle särama, valmistades naha ette muudes hooldusvahendites sisalduvate toitainete paremaks omandamiseks. Koorija sisaldab nahka uuendavaid puuviljaensüüme, milles leiduvad looduslikud AHA happed aitavad kaasa naharakkude taastumisele. Peene struktuuriga oliivikivi puru ja bambusevõrse graanulid koorivad tõhusalt, kuid õrnalt. Kreemi koostises sisalduvad kookosõli, sheavõi, ohakaõli ja päevalilleõli niisutavad ja toidavad nahka

Kreem on tõepoolest vägagi puuviljane ning seda imehead ja kergelt troopilist lõhna on tunda kohe kui keerata purgikeselt kaas maha. Kooriv kreem on tõesti nagu kreem oma väljanägemiselt ning ka katsudes. Mis teda kreemist ehk natukene eristama paneb on see, et ta on palju tahkem, kuid nahaga kokkupuutel hakkab see sulama. 
Kooriv kreem on tiheda koostisega ning sisaldab endas tibatillukesi koorivaid osakesi, mis on näo vastu aga meeletult õrnakesed. Koorijat peale kandes tekkis mul täpselt see tunne, mis tekib rannas siis, kui kanda päevituskreemi piirkonnale, mis on liivane. Selline natukene kriipiv, kuid samas ka mõnus.
Maski ei kulu väga palju kogu näo katmiseks. Selle maha pesemine on äärmiselt lihtne ja pisikesed terakesed kaevad näo pealt vaevatult.
Tavaliselt jääb peale koorimist nägu ka pisut kuivaks, kuid kooriva kreemiga seda ei juhtu. Nägu on hoopiski rohkem niisutatud kui enne kasutamist. Kreem on väga rammus ja tänu sellele muutub näonahk palju elastsemaks, elavamaks ja mitmeid kordi siidisemaks.
Ka see troopiline ja puuviljane lõhn, millest enne rääkisin, jääb nahale pikaks-pikaks ajaks püsima :) 
Minu poolt mitte ühtegi halba sõna ning kindlasti ostan seda ka uuesti, sest minu näo jaoks oli see tõeline maiuspala.

Joik kooriv kreem näole puuviljahapete ja looduslike mikroosakestega on saadaval http://www.joik.ee/ hinnaga 11.70 eur. Samuti tutvu Joik'i edasimüüjatega http://www.joik.ee/poed/eesti/ kust leiad ka nende valikut.
Hindeks 10/10

2) Joik siidine huulepalsam - pastellroosa
Mis tootega on tegu?
Siidine huulepalsam toidab ja niisutab huuli kakaovõi, babassu-, avokaado ja jojobaõlidega, muutes need siidpehmeks ja andes huultele õrna pastellroosa värvi ja läike.

Selles imearmsas roosa sildikesega pakendis peitub punakas-roosakas huulepalsam, millesse on lisatud ka kergeid ja tibatillukesi säravaid täpikesi, mis annavad huultele kerge värvi ja tagasihoidliku läike.
Superpoppide BabyLipsidega ei anna seda isegi mitte võrrelda. See huulepalsam tõesti niisutab huuli ning tõesti parandab neid, kui peaks tarvis olema. See suudab huule ülipehmeks muuta ning vähendada külmast tekkinud turset ja punetust. Huuled püsivad niistatuna vähemalt 3 tundi, olenevalt huulte olukorrast.
Huulepalsam on täiesti maitsetu ja täiesti lõhnatu, kuid nüüd aga kõige põnevamast omadusest - värvist!
Huultele jätab see pigem sellise helepunase, kui roosa tooni, mida on väga-väga õrnalt märgata (liialdada mina ei soovitaks). Samas suudab huulepalsam lisata huultele läiget ja seeläbi muutuvad huuled palju palju elavamaks. 
Huulepalsami kõige paremaks omaduseks jääb siiski see, kui hästi see suudab huulte eest karmidel perioodidel hoolitseda :)

Joik siidine huulepalsam on saadaval http://www.joik.ee/ hinnaga 3,30 eur. Samuti tutvu Joik'i edasimüüjatega http://www.joik.ee/poed/eesti/ kust leiad ka nende valikut.
Hindeks 8/10

3) Luksuslik näoseep normaalsele ja kuivale nahale
Mis tootega on tegu?
Luksuslik näoseep normaalsele ja kuivale nahale toitvate õlide, kummeli, angervaksa ja kuldjuure ekstraktidega eemaldab õrnalt päeva jooksul nahale kogunenud mustuse ja rasu ning sobib ka meigieemalduseks. Seebis sisalduvad toitvad õlid ja rasvad – sheavõi, kakaovõi, kookosrasv, avokaado-, magusmandli-, oliivi- ja nisuiduõli – niisutavad nahka. Kummeliekstrakt omakorda rahustab ning angervaks ja kuldjuur on nahka uuendava ja vananemisvastase toimega. Seebi tagasihoidlik aroom tuleb lavendli, roosipuu ja ylang-ylangi eeterlikest õlidest.

See tahke seebike ei erine teistest käsitööseepidest, mida proovinud olen, sugugi mitte lõhna poolest. Seebil on neutraalne lõhn, mis võib olla paljudele plussiks, kuid mina otsin igast ilutootest ka lõhna, sest lõhn teeb minu arvates toodete kasutamise palju mõnusamaks ja nauditavamaks. 
Seep on väga nahaasõbralik, muudab selle äärmiselt puhtaks ning eemaldab väga kergelt meigi ja kogu mustuse. Lisaks annab seep nahale ka värskust juurde. Proovisin sellega eemaldada ka silmameiki, kuid sellega tasuks väga ettevaatlik olla, sest seebi silma sattumine valmistab metsikut kipitust... Kuna seep on mõeldud kuivale nahale, siis oleksin sellelt oodanud ka kerget niisutust.

Luksuslik näoseep normaalsele ja kuivale nahale on saadaval http://www.joik.ee/ hinnaga 5,50 eur. Samuti tutvu Joik'i edasimüüjatega http://www.joik.ee/poed/eesti/ kust leiad ka nende valikut.
Hindeks 7/10

4) Luksuslik näoseep normaalsele, rasusele ja kombineeritud nahale
Mis tootega on tegu?
Luksuslik näoseep normaalsele ja rasusele nahale neemipuu- ja kanepiõli, rohelise savi ja vetikaekstraktiga eemaldab õrnalt päeva jooksul nahale kogunenud mustuse ja rasu ning sobib ka meigieemalduseks. Seebis sisalduvad toitvad õlid ja rasvad – sheavõi, kookosrasv, oliivõli, viinamarjaseemneõli, kanepiõli – niisutavad ja sobivad suurepäraselt rasususele kalduvale nahale. Roheline savi puhastab poore, matistab ja eemaldab liigse rasu. Neemipuu õli on antibakteriaalse toimega. Seebi tagasihoidlik aroom tuleb sidrunheina ja teepuu eeterlikest õlidest.

Oeh te ei kujuta ette kuidas ma seda seepi ainuüksi lõhna pärast armastan. Tootes sisalduva sidrunheina lõhn on lihtsalt i m e l i n e! See on nii tugev, et peale pesu on kogu vannituba lõhnapilvedega kaetud ning kui ma Joik'i pakki avasin, siis tuli pakist seda ülimalt troopilist ja tsitruselist lõhna.
Ka see seep puhastab nahka väga hästi, eemaldab kerge vaevaga meigi, kipitab korralikult silma sattumisel ja kõige tipuks muudab naha siidiseks, nagu ka eelmine seep. Omaduste poolest ei oska ma seda tõesti kuivale nahale mõeldud seebiga võrrelda, sest kui pesin 2 erineva seebiga - üht näopoolt ühega, teist teisega siis erinevusi ma märgata ei suutnud. Võib-olla võis põhjus olla selles, et mõlemad seebid on mõeldud normaalsele nahale ja minul ongi normaalne nahk?

Luksuslik näoseep normaalsele, rasusele ja kombineeritud nahale on  saadaval http://www.joik.ee/ hinnaga 5,50 eur. Samuti tutvu Joik'i edasimüüjatega http://www.joik.ee/poed/eesti/ kust leiad ka nende valikut.
Hindeks 8/10

Imelist tulevast pidupäeva teile!
Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. Ahh, need asjad on nii ilusti pakitud! :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Lihtsalt üks väike lipsuke ja kuldsetäpiline paber ning juba paneb sulama- uskumatu lihtsuses peitub võlu :D

      Kustuta